Alapítvány Regisztráció BEJELENTKEZÉS

ELÉRHETÖSÉGEK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkaközvetítés

Munkaközvetítés szolgáltatásunk keretében a legkülönfélébb területeken és cégeknél kínálunk munkát Budapesten, vidéken, s a közeljövőben várhatóan külföldön is.

Hogyan segítünk Önnek a megfelelő munkahely kiválasztásában?

Ha kitölti regisztrációs lapunkat, automatikusan bekerül ingyenes adatbázisunkba. Számos céggel állunk kapcsolatban, amelyek megbízásából végzettségtől, tapasztalattól, nyelvtudástól függően kínálunk állásokat. Az Ön által készített önéletrajz, majd egy személyes elbeszélgetés alapján állásajánlataink közül megkeressük az Ön számára legalkalmasabb területeket, tájékoztatást adunk a cég, a keresett munkakör jellemzőiről, megszervezzük a személyes interjút a munkaerőt kereső cég képviselőjével. Az interjú eredményéről minden esetben visszajelzést adunk. Sőt egyedülálló szolgáltatásunkkal Ön a weboldalunkon található galéria segítségével már előre megnézheti leendő munkahelyét.

Milyen jellegű munkát kínálunk Önnek?

Állandó munka
Ha állandó állást keres, segítünk Önnek megtalálni azt az elvárásainak és végzettségének megfelelő munkahelyet, ahol hosszú távon is sikereket, megbecsülést, előmenetelt találhat.

Időszakos munka
Amennyiben szereti a változatosságot, sokrétű tapasztalatra szeretne szert tenni, szabadon óhajt idejével gazdálkodni, akkor Önnek ideális lehetőség az időszakos munka. Egy-két naptól több hétig vagy hónapig terjedő munkalehetőséget biztosítunk. Egy sikeresen elvégzett megbízás esélyt ad Önnek a következőre, ami által megtanul könnyen beilleszkedni egy új csapatba. Ez a rugalmasság, valamint a többrétű tapasztalat óriási előnyt biztosíthat Önnek elkövetkező szakmai pályafutása során.